成功案例

Digitale utvekslinger mellom Norge og Kina hjelper International Service Trade Fair, og NYO3, som stammer fra Norge, vant godkjenningen igjen.

yesnopress.com)Kinas internasjonale messe for handel med tjenester ("Service Fair") ble vellykket avsluttet i Beijing 2022. Som et av høydepunktene på den 10. internasjonale messen for handel med tjenester, opprettet Norge for første gang den norske nasjonale paviljongen for å delta i utstillingen. China Digital Economy Exchange Conference - CIFTIS 2022". Som et kjernemedlem av NHPG, ble det norske high-end ernæringsmerket NYO3 invitert til å dele "Fra 0 til 1: Veien til digital innovasjon av norsk kosttilskuddsmerke NYO3 i det kinesiske markedssegmentet", som utnytter fremveksten av digitalisering og trenden med å skifte det globale økonomiske sentrum, for å dyrke den digitale økonomien dypt, åpnet en global layout og tok det første stoppet på det kinesiske markedet.


Ta tak i den digitale økonomien, NYO3 vant godkjenningen fra 0 til den første i salg

Fra 2012 til 2021 vil omfanget av Kinas digitale økonomi øke fra 11 billioner yuan til over 45 billioner yuan, og andelen av BNP vil øke fra 21,6 % til 39,8 %, med en gjennomsnittlig årlig vekstrate på 15,9 %. I følge UNCTAD-rapporten har den digitale økonomien blitt en ny vekstdriver for Kinas økonomi. På grunn av dette har avholdelsen av Norge-Kina Digital Exchange Conference vakt stor oppmerksomhet fra China Association for Trade in Services, Beijing Electronic Commerce Association og andre miljøer.

Med temaet "e-handel og digitale løsninger" ble Norge-Kina Digital Economy Exchange Conference arrangert av Innovasjon Norge og Beijing International Service Trade Affairs Center Totalt 7 digitale løsningsorganisasjoner og 8 merkevarer i e-handelstjenesten Xie Zhe, økonomisk rådgiver ved den norske ambassaden i Kina, kom til stedet og holdt en viktig tale.

På utvekslingsmøtet publiserte John Bao, leder for NYO3 Asia Pacific, "Fra 0 til 1: Veien til digital innovasjon av det norske kosttilskuddsmerket NYO3 i det kinesiske markedssegmentet", og delte tallene etter at NYO3-merket offisielt landet i det kinesiske markedet i 2019 Historien om innovasjon og utvikling innen e-handel. Denne talen er nok en viktig forestilling av at NYO3 går sammen med Kinas offisielle plattform for å fremme vennlig samarbeid mellom Norge og Kina etter at den ble sendt direkte på CCTV i august.

Som et lokalt high-end helsemerke i Norge har NYO3 gått fra norsk drift til global utvikling.Første stopp er det kinesiske markedet med stort potensial. Ved å stole på merkevare- og produktfordelene til "naturlig og ren fra Norge", grep NYO3 muligheten til "digital økonomi" og dyrket Kinas grenseoverskridende e-handelsplattform i dybden. Kuaishou og andre multiplattformer er fullt ut implementert, og har gjentatte ganger oppnådd gode resultater:

I september 2020 ble NYO3 Pure Krill Oil nominert til 2020 International NutraIngredients-Asia "OMEGA-3 Product of the Year". I november samme år ble NYO3 Pure Antarctic Krill Oil Amundsen Commemorative Edition og NYO3 Pure Arctic Seal Oil listet opp. på Tmall International Ph.D. Rekeolje og selolje rangert først i salg (datakilde: 2020-2022 Tmall Business Staff Big Data); i november 2021 ble NYO3 en av de seks store merkene i den globale industrien invitert av Douyin International ; I mars i år vant NYO3 "2021 Most Influential and Innovative Brand Award" utstedt av ORIVO; i august ble NYO3 invitert til det offisielle direktesendingsrommet til Douyin på CCTV, og rangerte den første andelen av Douyins oversjøiske måltidstilskuddskategori .

Opprinnelig fra Norge, naturlig og ren, fører NYO3 en ny måte å leve sunt med nordisk ernæring

Som et high-end ernæringsmerke i Norge har NYO3 alltid fulgt og innovert kvaliteten på high-end kosttilskudd i Nord-Europa. Det har blitt bekreftet av profesjonelle representanter fra både Kina og Norge. Det ble invitert til 2022 China International Service Trade Fair og deltatt i den norske nasjonalpaviljongen Med rike næringstyper, konsentrert næringsinnhold og rene ernæringsråvarer får mange produkter mye ros av mange brukere i Kina.

NYO3 stilte denne gangen ut til sammen 17 produkter, som dekker 7 kategorier som hjerte- og hjernepleie, øyepleie og intelligens, metabolsk regulering, skjønnhet og skjønnhet, tarmernæring, leddpleie og stressavlastning og søvnhjelp, inkludert "Norges nasjonalskatter" .” kjent som krillolje.

Norway NYO3 Pure Antarctic Krill Oil Amundsen Commemorative Edition bruker Eco-harvesting fersk teknologi for å fange levende antarktisk krill, og bruker Flexitech for å ferske ut krillnæring for å lage ren og naturlig høykvalitets krillolje, som er rik på 56% høy Med unike ingredienser som marine fosfolipider, Omega-3, kolin og astaxanthin, har det blitt det mest teknologiske + naturlige representative produktet i NYO3-merket.


栏目导航

联系我们

联系人:李经理

手机:18538115795

电话:18136296762

邮箱:lee@yesnopress.com

地址: 中国·郑州